Tuesday, December 21, 2021

Tekstitreffit

Tekstitreffit



Hän haluaa tietää, mitä se tarkoittaa. Katso lisää, tekstitreffit. Kirjailija: Centfie. Jeesuksen Collegion seurassa Tekstitreffit Hänellä oli rahapulaa ja hän päätti myydä osan aineistostaan ​​huomaamattomasti Vatikaanin kirjastolle. Hyödyllinen 0 Ei hyödyllinen 0. Kielitieteen vuosikatsaus.





Videot tekstiviestiin treffisivustoilla



Voynichin käsikirjoitus on kuvitettu koodeksi, joka on kirjoitettu käsin muuten tuntemattomalla kirjoitusjärjestelmällätekstitreffit, kutsutaan "Voynichese". Erilaisia ​​hypoteeseja on ehdotettu, mukaan lukien se, että se on muuten kirjaamaton kirjoitus luonnolliselle kielelle tai konstruoidulle kielelle; lukematon koodisyfer tai muu salausmuoto; tai vain merkityksetöntä huijausta. The tekstitreffit koostuu tällä hetkellä noin sivusta, mutta on näyttöä siitä, että lisäsivuja puuttuu.


Jotkut sivut ovat erikokoisia taitettavia arkkeja. Tekstitreffit Joillakin sivuilla on upeita kuvia tai kaavioita, joista osa on karkeasti väritettyjä, ja käsikirjoituksen osissa näkyy ihmisiä, tekstitreffit, kuvitteelliset kasvit, astrologiset symbolit jne. Teksti kirjoitetaan vasemmalta oikealle. Käsikirjoitus on nimetty puolalaisen Wilfrid Voynichan kirjakauppiaan mukaan, joka osti sen vuonna. Voynichin käsikirjoitusta ovat tutkineet monet ammatti- ja amatööri kryptografit, mukaan lukien amerikkalaiset ja brittiläiset koodinmurtajat sekä ensimmäisen että toisen maailmansodan ajalta.


The tekstitreffittai käsikirjoituksen fyysisiä ominaisuuksia, tutkijat ovat tutkineet. Käsikirjoituksen mitat Sivujen kokonaismäärä on noin, mutta tarkka määrä riippuu siitä, miten käsikirjoituksen epätavalliset taitokset lasketaan, tekstitreffit.


Erilaisista kyselyjen ja sivujen numerointiaukoista, tekstitreffit, näyttää todennäköiseltä, että aiemmin käsikirjoituksessa oli ainakin sivuja 20 kyselyssä, joista osa puuttui jo, kun Wilfrid Voynich hankki käsikirjoituksen vuonna. On vahvaa näyttöä siitä, että monet kirjan bifoliot järjestettiin uudelleen eri vaiheissa sen historiaa. , ja että alkuperäinen sivujärjestys saattoi olla aivan erilainen kuin nykyään.


Eri osista peräisin olevien näytteiden radiohiilidataus tekstitreffit suoritettiin Arizonan yliopistossa vuonna. Tulokset olivat yhdenmukaisia ​​kaikille testatuille näytteille tekstitreffit ilmoitti pergamentille päivämäärän välillä ja Pergamentti luotiin huolella, tekstitreffit, mutta puutteita on ja laatu on parhaimmillaankin keskinkertainen.


Jotkut foliot ovat tavallista pergamentin paksuutta paksumpia, kuten foliot 42 ja The goat skin [27] -sidos ja kannet eivät ole alkuperäisiä tekstitreffit kirja, mutta päivämäärä on Collegio Romanon hallussa. Monilla sivuilla on merkittäviä piirroksia tai kaavioita, jotka on värjätty maalilla, tekstitreffit. Nykyaikaisen polarisoitua valomikroskopiaa käyttävän analyysin perusteella PLMit on todettu, että tekstin ja kuvion ääriviivojen tekemiseen on käytetty sulkakynää ja rautakynää.


Piirustusten musteella, tekstillä sekä sivu- ja kyselynumeroilla on samanlaiset mikroskooppiset ominaisuudet. Vuonna suoritettu energiaa hajottava röntgenspektroskopia EDS paljasti, että musteet sisälsivät suuria määriä hiiltä, ​​rautaa, rikkikaliumia tekstitreffit, ja kalsiumia sekä pieniä määriä kuparia ja joskus sinkkiä. EDS ei osoittanut lyijyn läsnäoloa, kun taas röntgendiffraktio-XRD tunnisti kaliumlyijyoksidi-kaliumvetysulfaattia ja syngeniittiä yhdessä testatuista näytteestä.


Piirustusmusteiden ja tekstimusteiden samankaltaisuus viittasi samanaikaiseen alkuperään. Värillistä maalia levitettiin hieman karkeasti musteella hahmoteltuihin kuviin, mahdollisesti myöhemmin.


Käsikirjoituksen siniset, valkoiset, punaruskeat ja vihreät maalit on analysoitu PLM-, XRD-, EDS- ja pyyhkäisyelektronimikroskoopilla SEM. Käytettyjä pigmenttejä pidettiin edullisina. Tietojenkäsittelytieteilijä Jorge Stolfi Campinasin yliopistosta korosti, että osia tekstistä ja piirustuksista on muokattu käyttämällä tummempaa mustetta haalemman päälle, tekstitreffit, aikaisempi käsikirjoitus. Tästä on todisteita useissa folioissa, esimerkiksi f1rf3vf26vf57vf67r2f71rf72v1f72v3 ja f73r.


Jokaisella käsikirjoituksen sivulla on tekstiä, enimmäkseen tuntemattomalla kielellä, mutta joissakin on latinalaisin kirjoitusasuja. Suurin osa sivun käsikirjoituksen tekstistä on kirjoitettu tuntemattomalla käsikirjoituksella, tekstitreffit, kulkee vasemmalta oikealle. Suurin osa hahmoista koostuu yhdestä tai kahdesta yksinkertaisesta kynänvedosta. On olemassa kiistaa siitä, ovatko tietyt merkit erillisiä, mutta 20–25 merkin käsikirjoitus vastaa käytännöllisesti katsoen koko tekstiä; poikkeuksia ovat muutama tusina harvinaisempaa hahmoa, jotka esiintyvät vain kerran tai kahdesti.


Selkeitä välimerkkejä ei ole. Paljon jotakin tekstitreffit teksti kirjoitetaan yhdelle sarakkeelle sivun runkoon, jossa on hieman repaleinen oikea marginaali ja kappalejako ja joskus tähdet vasemmassa marginaalissa. Asiakirjan missään kohdassa ei ole viitteitä virheistä tai korjauksista. Kanava virtaa tasaisesti, tekstitreffit, antaa vaikutelman, että symboleja ei ole salattu; merkkien välillä ei ole viivettä, kuten tavallisesti odotetaan kirjoitetussa koodatussa tekstissä.


Vain muutama tekstitreffit käsikirjoituksen sanoja ei uskota olleen tuntemattomalla kirjaimella: [17]. Erilaisia ​​transkriptioaakkosia on luotu yhdistämään Voynich-merkit latinalaisiin kirjaimiin krypta-analyysin helpottamiseksi, [31] kuten Extensible alunperin: European Tekstitreffit Aakkoset EVA. Friedman luvulla, jossa käsikirjoituksen jokainen rivi kirjoitettiin IBM:n reikäkortille, jotta se olisi koneellisesti luettava. Teksti koostuu ylimerkeistä, [14] välilyönneillä, jotka jakavat tekstin noin 35:een, eripituisiin ryhmiin, joita yleensä kutsutaan "sanoiksi" tai "sanamerkkeiksi" 37, ; 8, näistä sanoista pidetään tekstitreffit "sanatyypit, tekstitreffit.


Kirjainten jakauma sanoissa on myös melko omituinen: Jotkut merkit esiintyvät vain sanan alussa, jotkut vain lopussa kuten kreikka ς ja jotkut aina keskiosassa. Monet tutkijat ovat kommentoineet sanojen erittäin säännöllistä rakennetta. Asiat, jotka tunnemme kieliopillisina merkeinä – asioita, jotka esiintyvät yleisesti sanojen alussa tai lopussa, tekstitreffit, kuten "s" tai "d" kielessämme ja joita käytetään ilmaisemaan kielioppia, eivät koskaan esiinny "sanojen" keskellä Voynichin käsikirjoituksessa.


Se on ennenkuulumatonta kenellekään indoeurooppalaiselle, unkarilaiselle, tekstitreffit, tai suomen kieltä. Stephan Vonfelt tutki kirjainten jakauman tilastollisia ominaisuuksia ja niiden korrelaatioominaisuuksia, jotka voidaan epämääräisesti luonnehtia rytmiksi resonanssiksi, alliteraatioksi tai assonanssiksi, ja havaitsi, että tässä suhteessa Voynichese on enemmän samanlainen kuin tekstitreffit Mandariinikiina kiinalainen pinyin teksti Records of the Grand Historian kuin tekstitreffit teoksista eurooppalaisista kielistä, vaikka numeeriset erot voynichesen ja mandariinikiinan pinyinin välillä näyttävät suuremmalta kuin mandariinikiinan pinyinin ja eurooppalaisten kielten välillä.


Käytännössä missään sanassa ei ole vähemmän kuin kaksi kirjainta tai enemmän kuin tekstitreffit. Kuviin liitettyjen tuhannen tarran joukossa esiintyy vähän toistoja. On tapauksia, joissa sama yleinen sana esiintyy jopa kolme kertaa peräkkäin [14] katso Zipfin laki.


Sanat, jotka eroavat vain yhdellä kirjaimella, toistuvat myös epätavallisen usein, jolloin yhden substituution aakkosten tulkinnat saavat aikaan kuplamaista tekstiä. Incryptanalyytikko Elizebeth Friedman kuvaili tällaisia ​​tilastollisia analyyseja "tuomituiksi täydelliseen turhautumiseen". Diego Amancion São Paulon yliopistosta johtama Ina-ryhmä julkaisi tilastollisia menetelmiä käyttävän tutkimuksen tekstin sanojen suhteiden analysoimiseksi.


Sen sijaan, että yrittäisit löytää merkitystä, tekstitreffit, Amancion tiimi etsi yhteyksiä ja klustereita tekstitreffit sanat. Mittaamalla tekstitreffit sanojen tiheys ja katkonaisuus, tekstitreffit, Amancio väitti tunnistavansa tekstin avainsanat ja tuottanut kolmiulotteisia malleja tekstin rakenteesta ja sanataajuuksista. Viitekehyksen käyttöä havainnollistettiin Voynichin käsikirjoituksen analyysillä, jonka loppupäätelmänä on, että se eroaa satunnaisesta sanasarjasta ja on yhteensopiva luonnollisten kielten kanssa.


Vaikka lähestymistapamme ei ole tarkoitettu Voynichin tulkitsemiseen, se kykeni tarjoamaan avainsanoja, joista voi olla hyötyä tulkijille tulevaisuudessa. Kielitieteilijät Claire Bowern ja Luke Tekstitreffit ovat soveltaneet tilastollisia menetelmiä Voynichin käsikirjoitukseen, vertaamalla sitä muihin kieliin ja kielten koodauksiin, ja löytäneet sekä yhtäläisyyksiä että eroja tilastollisissa ominaisuuksissa. Kielten merkkijonoja mitataan käyttämällä metriikkaa nimeltä h2 tai toisen asteen ehdollinen entropia.


Luonnolliset kielet yleensä tekstitreffit h2 välillä 3 ja tekstitreffit, mutta Voynichesessa on paljon ennustettavampia merkkijonoja ja h2 noin 2. Kuitenkin korkeammilla organisaatiotasoilla Voynichin käsikirjoitus näyttää ominaisuuksia tekstitreffit luonnollisten kielten kieliin. Tämän perusteella, tekstitreffit, Bowern hylkää tekstitreffit että käsikirjoitus on hölynpölyä.


Bowern päättelee myös, että Voynichin käsikirjoituksen tilastolliset ominaisuudet eivät ole yhdenmukaisia ​​korvaussalauksen tai moniaakkosisen salauksen käytön kanssa, tekstitreffit. Kuten Bowernin arvostelussa todettiin, useat kirjurit tai "kädet" tekstitreffit ovat kirjoittaneet käsikirjoituksen, mahdollisesti käyttämällä kahta tapaa koodata vähintään yksi tekstitreffit Kieli.


"Kieli", joka tunnetaan nimellä Voynich B, esiintyy balneologisessa osiossa, joissakin lääke- ja yrttiosion osissa sekä astrologisessa osassa. Voynich A:n ja Voynich B:n yleisimmät sanastokohteet ovat olennaisesti erilaisia, tekstitreffit. Aihe tekstitreffit Käsikirjoituksen osio viittaa siihen, että sivut, jotka on tunnistettu tietyn kirjurin kirjoittamiksi, voivat liittyä eri aiheeseen. Morfologian suhteen, jos käsikirjoituksen visuaalisten tilojen oletetaan osoittavan sananvaihtoja, on olemassa johdonmukaisia ​​​​malleja, jotka viittaavat etuliitteen kolmiosaiseen sanarakenteeseen, tekstitreffit tai keskikorjaus, tekstitreffit, ja pääte.


Tietyt merkit ja merkkiyhdistelmät näkyvät todennäköisemmin tietyissä kentissä, tekstitreffit. Voynich A:n ja Voynich B:n välillä on pieniä eroja. Tiettyjen kirjainten ennustettavuus suhteellisen pienessä määrässä yhdistelmiä tietyissä sanaosissa näyttää selittävän Voynichesen alhaisen entropian h2. Ilmeisten välimerkkien puuttuessa jotkin saman sanan muunnelmat näyttävät olevan ominaisia ​​typografisille sijoille, kuten kappaleen alku, rivi, tekstitreffit, tai lause.


Molempien muunnelmien Voynich-sanataajuudet näyttävät vastaavan Zipfi-jakaumaa, joka tukee ajatusta, että tekstillä on kielellinen merkitys. Tämä vaikuttaa todennäköisimmin käytettyihin koodausmenetelmiin, koska jotkin koodausmuodot häiritsevät Zipfian-jakelua. Kymmenen yleisimmän sanan suhteellista tiheyttä mitataan samankaltaisesti tekstitreffit seemiläiset, iranilaiset ja germaaniset kielet.


Toinen morfologisen monimutkaisuuden mitta, liikkuvan keskiarvon tyyppi-tunnussuhteen MATTR-indeksi, on samanlainen kuin iranilainen, tekstitreffit, germaaniset ja romaaniset kielet. Kuvituksia käytetään perinteisesti jakamaan suurin osa käsikirjoituksesta kuuteen eri osaan, koska tekstiä ei voi lukea. Jokainen osa on tyypillistä kuvilla, joilla on eri tyylejä ja oletettu aihe [14] paitsi viimeinen osa, jossa tekstitreffit vain piirustukset ovat pieniä tähtiä marginaalissa.


The tekstitreffit ovat osat ja niiden tavanomaiset nimet:. Viidessä foliossa on vain tekstiä, ja käsikirjoituksesta puuttuu vähintään 28 foliota. Käsikirjoituksen säilyneiden lehtien antama kokonaisvaikutelma on, että se oli tarkoitettu toimimaan farmakopeana tai käsittelemään keskiajan tai varhaismodernin lääketieteen aiheita.


Kuvien hämmentävät yksityiskohdat ovat kuitenkin ruokkineet monia teorioita kirjan alkuperästä, tekstitreffit, sen tekstin sisältö ja tarkoitus, johon se on tarkoitettu. Tekstitreffit kirjan ensimmäinen osa on lähes varmasti herbalbut tekstitreffit eivät ole onnistuneet tunnistamaan kasveja joko oikeilla näytteillä tai tyylitellyillä piirustuksilla samanaikaisista yrteistä. Farmakologisia luonnoksia vastaavat yrttikuvat näyttävät olevan puhtaita kopioita niistä, paitsi että puuttuvat osat täydennettiin epätodennäköiseltä näyttävillä yksityiskohdilla.


Itse asiassa monet yrttiosion kasvipiirrokset näyttävät olevan yhdistelmä: yhden lajin juuret on kiinnitetty toisen lehtiin, kukkia kolmannesta.


Balneologisen osan altaat ja putket tulkitaan joskus viittaavan yhteyteen alchemyyetiin, koska niillä on vähän ilmeistä samankaltaisuutta tekstitreffit aikakauden alkemialliset laitteet. Astrologisilla näkökohdilla oli usein merkittävä rooli yrttien keräämisessä, verenlaskussa ja muissa lääketieteellisissä toimenpiteissä, jotka ovat yleisiä käsikirjoituksen todennäköisimpien päivämäärien aikana. Tulkinta on kuitenkin spekulatiivista, erillään tekstitreffit ilmeiset Zodiac-symbolit ja yksi kaavio, joka näyttää mahdollisesti klassiset planeetat.


Suuri osa kirjan varhaisesta historiasta on tuntematon [50], vaikka teksti ja kuvitukset ovat kaikki tyypillisesti eurooppalaisia. Sisääntekstitreffit, Arizonan yliopiston tutkijat suorittivat radiohiilidatauksen käsikirjoituksen pergamentille ja päiväsivät sen välillä - On virheellisiä raportteja, joiden mukaan McCrone Associates ilmoitti, että suuri osa mustetta lisättiin pian pergamentin luomisen jälkeen, tekstitreffit, mutta heidän virallinen raporttinsa ei sisällä lausuntoa tästä.


Ensimmäinen vahvistettu omistaja oli Georg Barescha 1600-luvun alkemisti Prahasta. Baresch oli ilmeisesti ymmällään tästä "sfinksistä", joka oli "vienyt turhaan tilaa hänen tekstitreffit monta vuotta. Bareschin kirje Kircherille on varhaisin tiedossa oleva maininta käsikirjoituksesta, joka on vahvistettu.


Ei tiedetä, vastasiko Kircher pyyntöön, mutta hän oli ilmeisesti tarpeeksi kiinnostunut yrittämään hankkia kirjan, jota Baresch kieltäytyi luovuttamasta. Muutamaa vuotta myöhemmin Marci lähetti kirjan Kircherille, hänen pitkäaikaiselle ystävälleen ja kirjeenvaihtajalleen. Marci lähetti Kircherille myös latinalaisen saatekirjeen, joka oli päivätty 19. elokuuta tai joka oli vielä kiinni kirjassa, kun Voynich osti sen: [9] [53] [54] [55] [56] [57] [58].


Tämä kirja, jonka läheinen ystävä on jättänyt minulle, tekstitreffit, Tekstitreffit sinulle tarkoitettu, tekstitreffit, tekstitreffit hyvin rakas Athanasius, tekstitreffit, heti kun se tuli haltuun, sillä olin varma, ettei kukaan muu kuin sinä itse voinut lukea sitä. Tämän kirjan entinen omistaja kysyi mielipidettäsi kirjeitse, kopioiden ja lähettäen sinulle osan kirjasta, josta hän uskoi sinun pystyvän lukemaan loput, mutta hän kieltäytyi tuolloin lähettämästä itse kirjaa.


Sen selvittämiseen hän omisti lujaa työtä, kuten käy ilmi yrityksistä tekstitreffit jonka lähetän sinulle täten, ja hän luopui toivosta vain hengellään.





venäläiset treffisivustot Belgiassa



Saattaa olla hyvä idea lopettaa niiden käyttö teksteissä. Samaan aikaan huutomerkin on osoitettu saavan viestit näyttämään vilpittömämmiltä.


Ensimmäinen näyttää melkein vihaiselta, kun taas toinen näyttää kevyeltä ja huolettomalta. Kuten Nerdlove selittää, sävyä on uskomattoman vaikea mitata tekstin avulla. Jos haluat käyttää huumoria, Nerdlove ehdottaa, että turvallisin tapa on soittaa takaisin jotain aikaisemmasta vuorovaikutuksesta. Sinun tulee kuitenkin olla erityisen varovainen käyttäessäsi sarkasmia teksteissäsi. Se lukee harvoin niin hyvin kuin päässäsi kuulostaa. Jos kuitenkin todella haluat kokeilla, The Quarterly Journal of Experimental Psychology -lehdessä julkaistu tutkimus ehdottaa, että joidenkin hymiöiden, hymiöiden tai ellipsien käyttö voi auttaa.


Jos sinusta tuntuu, että jotain on otettu väärin, lopeta itsesi. Laurel House, Screwing the Rules: The No-Games Guide to Love -kirjan kirjoittaja, ehdottaa, että katsot tekstiäsi uudelleen ennen kuin lähetät sen ja luet sen ääneen itsellesi. Lopuksi, pidä selfie- ja muut kuvasi omana tietonasi, elleivät he ole sitä hyväksyneet. Älä koskaan lähetä mitään pyytämättä. Kirjoittamassa Modern Romance , Ansari ja Dr. Heidän kohderyhmiensä mukaan tekstiviestien lähettäminen välittömästi takaisin voi saada sinut näyttämään yli-innokkaalta tai epätoivoiselta.


Niin monet ihmiset tuhlaavat paljon aikaa ja energiaa yrittäessään selvittää tarkan oikean määrän tunteja tai päiviä odottaa ennen vastaamista. Voit toki odottaa muutaman minuutin, jotta et vaikuta täysin innokkaalta, mutta vastaa vain, kun näet viestin. Mitä sinä teet? Niin jännittynyt! Jos ei, voi olla aika siirtyä eteenpäin. Mitä tulee pyyhkeen heittämiseen, Nerdlove jakaa kultaisen sääntönsä:.


Yksi palauttamaton teksti voi olla teknisiä ongelmia. Kaksi palauttamatonta tekstiä voi olla huonoa onnea tai jonkun kiirettä. Tässä tutkimuksessa luotettavuusarviot laskettiin käyttämällä omega-kerrointa, ja tila- ja piirremäistä vaihtelua mitattiin laskemalla ICC:t yleistettävyysteorian sijaan Cranford et al. Joten, kissanpentujen kalastus ja kiertäminen: Sanasto nykyaikaisesta treffiterminologiasta. Esimiehenä ja tila- ja piirremäistä vaihtelua mitattiin laskemalla ICC:itä. Toivotan teille kaikkea hyvää!


Mutta siihen on puututtava. ilmaiset vittusivustot Kirriemuir Valmistaudu aasialaisiin treffeihin tai vastusta sitä. Kuvittele, jos saisit saman kokemuksen cocktailjuhlista – ja kaikki mahdolliset treffivaihtoehdot, mutta verkossa. Vahvistetut profiilit voivat liittyä vain vapaasti luotettuina siitä lähtien. De Cantellis. Osallistu kurssillemme avioliiton parantamisesta! Jos pelkäät heidän vihanpurkauksiaan. Iwerks kokeili luonnoksia erilaisista eläimistä, määrittelemme seurustelun kahdeksi tai useammaksi ihmiseksi intiimisuhteessa.


Tervetuloatekstiviestisuhteen maailmaan, suhteellisen uusi ilmiö. Legionit ihmisiä eri puolilla maailmaa ovat nyt tekemisissä toisen merkittävän kanssa tällä tavalla, varsinkin alle 10-vuotiaiden kanssa. Tekstiviestien lähetyssuhteet koostuvat jatkuvasta kommunikaatiosta jonkun kanssa, josta olet kiinnostunut tai jonkun kanssa, jonka kanssa oletetaan olevan menossa, mutta sinun ei tarvitse muuta kuin tekstiviestit toisilleen.


Seurustelua ei tapahdu, ja monta kertaa siihen ei liity edes puheluita. Kirjailija: JohnnyMrNinja. Kyllä, elämme maailmassa, jossa ihmiset haluavat välitöntä tyydytystä ilman ponnisteluja, ja se on epäreilua sinua kohtaan. Romanttisiin suhteisiin kuuluu ponnisteluja – pyrkimyksiä osoittaa, että todella haluat tämän henkilön elämääsi.


He vaativat soittamista ja paljon muutakin – henkilökohtaiset, silmästä silmään keskustelut, treffit, tähtien alla istuminen – kaikki herkut, jotka saavat sinut tuntemaan olosi halutuksi ja rakastetuksi. Ja jos joku ei voi muuta kuin kirjoittaa sinulle ja välttää sinua lähes kaikilla muilla tavoilla, hän on väärä henkilö sinulle. Soita heille jonkin tekstiviestisi aikana. Jos he eivät vastaa, se on selvää.


Jos he vastaavat, sano esimerkiksi "Halusin vain murtaa jään ja tervehtiä oikeasti, jotta pääsemme tekstiviestien ohi" tai "Teemme vain tekstiviestin. Ehkä voimme vain rentoutua henkilökohtaisesti ja tutustua toisiimme. Mutta kiinnitä huomiota siihen, mitä seuraavina päivinä tapahtuu. Lakkaavatko he lähettämästä sinulle tekstiviestejä? On todennäköistä, että he eivät olleet tyytyväisiä siirtyessään seuraavalle tasolle. Jos he edelleen lähettävät tekstiviestejä, yrittävätkö he silti välttää puhelimessa puhumista?


Tämä on jälleen merkki siitä, että he eivät halua siirtyä todelliseen suhteeseen kanssasi. Pudota ne kuin kuuma peruna, jos he eivät vie sitä seuraavalle tasolle kanssasi. Wikimedia Commons: CC 2. Kun kaksi ihmistä todella pitävät toisistaan, he eivät voi muuta kuin olla toistensa kanssa. Älä tyydy vähempään kuin koko tarjoukseen.


Kysymys: Voiko suhde muuttua todella vakavaksi pelkän tekstiviestien takia, kun asumme kilometrien päässä toisistamme? Vastaus: Luulen, että tekstiviestien kanssa voi olla toveruutta, mutta romanttista suhdetta ei. Tämä johtuu siitä, että viestinnässä ja romantiikassa on niin monia puolia, etten usko, että tekstiviestit kattavat niitä kaikkia. Uskon kuitenkin, että voit kehittää suhteen tekstistä alkaen ja se voi kukoistaa, kun tapaat ja vietät aikaa toistensa kanssa.


Ei ole mitään väärää siinä, ettet halua tavata niin kauan kuin se ei estä kumpaakaan teistä elämästä tervettä, täyttä elämää. Kysymys: Onko "normaalia" tytölle varsinkin se, että olet tavannut verkossa, mutta käyt samassa koulussa, jatkat tekstiviestisuhdetta tai jopa Skypeä silloin tällöin, flirttailet kanssasi ja sitten hylkäät sinut kuin tyhjästä?


Vastaus: Vaikka tämä saattaa olla sinulle pettymys, se on nykyään normaalia. Ihmiset katoavat, kun he eivät halua enää jatkaa suhdetta. On parasta siirtyä henkilökohtaisiin tapaamisiin ja puhelinkeskusteluihin heti, kun tunnet olosi mukavaksi. Jotkut ihmiset putoavat tyhjästä, koska se on helpompaa kuin sanoa jotain, joka saattaa loukata toisen tunteita.


Kysymys: Minulla on poikaystävä, joka haluaa vain tekstailla koko ajan. En ole nähnyt häntä henkilökohtaisesti melkein kuukauteen ja puhumme harvoin puhelimessa. Meiltä puuttuu viestintä. Pitäisikö meidän vain erota?


Vastaus: Voit kertoa hänelle miltä sinusta tuntuu. Jos hän ei vieläkään aio tavata sinua pian sen jälkeen ilman todella hyvää tekosyytä, voi olla parasta lopettaa tekstiviestien lähettäminen. Jos hän haluaa olla aktiivinen osa elämääsi, hän yrittää löytää tavan.

No comments:

Post a Comment